Ceviz Saturn Kaşık Seti
- 620,02 ₺
- Marka: Zembu
- Ürün Kodu: 500509000
- Stok Durumu: Out Of Stock
Açıklama
Ürün Ölçüleri
33 cm Uzunluğunda 6 cm genişliğindedir.
Bakteri tutmayan ceviz ağacından üretilmiştir.
Vernik, cila gibi katkı maddesi içermez ve gıda ile temasa uygundur.
Patentli tasarıma sahiptir.
Dik durma özelliği ile son derece pratiktir.
Patentli tasarıma sahiptir.
Zembu Satürn serisi; konik tasarımı sayesinde dik durur, boynundaki hare sayesinde de yağın aşağı akmasını engeller.
Ceviz satürn kaşık seti, uzun süreli kullanıma uygundur. Bulaşık makinesine atmadığınız sürece yıllar boyu ilk günkü hali ile kullanabilirsiniz. Belirli aralıklarla zeytinyağı ile silerek daha yeni görünmesini sağlayabilirsiniz.
Özel tasarımı ve pratik kullanımı ile hem yemek yaparken hem
de yemek servisinde kullanabilirsiniz.
Yemekleri hem pişirirken hem de servisini yaparken
rahatlıkla kullanabileceğiniz ceviz servis setinin içerisinde;
- Ceviz Spatula,
- Ceviz Spagetti Kaşığı,
- Ceviz Çatal,
- Ceviz Kaşık yer alır.
Ürünlerinizin yeni gibi kalmasını sağlamak için aşağıdaki adımları uygulayınız.
1- Her kullanımda ahşap ürününüzü sünger kullanarak ılık su ve sabun ile siliniz. Ayrıca ahşap üzerindeki kimyasal temizleyici artıklarını temiz su ve sünger ile iyice durulayınız. Ahşap ürününüzü bulaşık makinasına kesinlikle koymayınız ve suya batırıp bekletmeyiniz.
2- Ahşap ürününüzü sünger yardımı ile sildikten sonra, bir havlu ile kurulayınız, kendi halinde kurumaya bırakmayınız ahşap ürün üzerinde, uzun süre su kalmamasına özen gösteriniz. Aksi taktirde ahşap malzemenin ömrü kısa olacaktır. Ayrıca renk kaybolması, açılmalara ve bükülmelere maruz kalacaktır.
3- Ahşap ürününüzün kuruyup çatlamasını engellemek için üzerine, en az ayda bir kez, gıda sınıfı mineral bir yağ sürün. Mutfağımızdaki zeytin yağını, ay çiçek yağını da kullanabilirsiniz. Bir bez parçasına az miktarda yağ sürüp, ahşabın üzerine uygulayın, ahşabın yağı emmesi için 3 saat bekleyin. Bu süre bitiminde ahşap üzerindeki fazla yağı temiz biz bezle kurulayarak silin.
Değerlendirmeler